Tarieven

De hulp of begeleiding kan zowel binnen de vergoedingsregeling als particulier worden geboden. Hieronder staat het één en ander specifiek beschreven.

Vergoeding

Boemerang Kids heeft een contract met de gemeente Nijkerk (regio Foodvalley*), de hulp voor kinderen uit deze regio wordt hierdoor vergoed mits u in het bezit bent van een beschikking van de gemeente of een verwijsbrief van de huisarts. Dit geldt alleen voor de psychologische/ orthopedagogische behandelingen en de groepstrainingen. Remedial Teaching komt hiervoor in principe niet in aanmerking.

Uiteraard kunnen kinderen en ouders ook bij ons terecht zonder beschikking of verwijsbrief, steeds meer mensen kiezen ervoor om de zorg in eigen hand te houden en willen niet met hun gegevens of hulpvraag terecht bij de gemeente. In dat geval kunnen ouders de hulp binnen de Vrije Lijn zelf betalen en aanvragen.

(* onder regio Foodvalley vallen: Nijkerk, Barneveld, Ede, Renswoude, Rhenen, Scherpenzeel en Veenendaal)

Particulier

Onderstaande tarieven zijn de tarieven die worden berekend aan particulieren; scholen en instanties wordt gevraagd contact op te nemen en wordt een offerte op maat gemaakt.

Een sessie bestaat in beide gevallen uit 45 minuten contacttijd en 15 minuten administratie- en voorbereidingstijd.

Psychologische hulp

Behandeling:

Er wordt gewerkt met een tarief van 90,- per sessie (45 minuten cliënt-contact). Buiten de behandelingen wordt het schrijven van verslagen, telefonisch overleg of een schoolgesprek wordt met een tarief van 20,- per kwartier gerekend.

Onderzoeken:

Tarief intelligentie-onderzoek (incl. verslag en nabespreking): 500,-

Voor psychologisch onderzoek, anders dan alleen het intelligentie-onderzoek, wordt een op maat gemaakte offerte gedaan naar aanleiding van de vraag en de af te nemen testen.

Ter indicatie zijn de tarieven voor de meest voorkomende onderzoeken (met de standaard testafnames):

Dyslexie-onderzoek (incl. intelligentieonderzoek): 900,-

Neuropsychologisch onderzoek (Intelligentie en Informatieverwerking): 900,-

Afspraken kunnen tot 24 uur van tevoren kosteloos worden geannuleerd. Anders wordt de geplande tijd in rekening gebracht (90,- ) omdat er in die tijd geen andere afspraken meer gepland kunnen worden.

Vergoeding via de verzekering

In sommige gevallen kan de behandeling van uw kind worden vergoed vanuit uw aanvullende zorgverzekering of PGB. Om hier zeker van te zijn raden we aan even contact op te nemen met uw verzekering, u dient de factuur zelf bij uw verzekering te declareren in geval van vergoeding.

Wanneer u in het bezit bent van een verwijsbrief van de huisarts, een specialist of beschikking van het gebiedsteam kan de zorg binnen de vergoeding worden geboden.

Boemerang Kids stuurt aan het einde van elke maand een factuur over de gemaakte uren. Pakketprijzen kunt u in overleg in termijnen betalen.

Voor scholen is het mogelijk de groepstrainingen aan te bieden aan (een deel van) de klas. Neem voor informatie en prijzen contact met ons op.

rots&water

Rots en Water training

Rots en Water training Nijkerk

Intelligentietest in een nieuw Jasje: de WISC-V

Begin dit jaar is eindelijk de nieuwe versie van de meest gebruikte en bekendste intelligentietest “ de WISC” uitgekomen. …

Belonen en beloningssystemen

“Vooral heel veel belonen!” tja, dat horen ouders meestal erg vaak: wanneer ze tegen moeilijkheden aanlopen in de opvoeding …